Leta 1982 se je podjetje Meso Kamnik, ki je bilo tedaj del trgovske družbe Delikatesa Ljubljana, združilo z domžalsko klavnico in predelavo. Nanjo so bile vezane tudi okoliške zadruge, kot so Domžale, Kamnik, Moravče, Izlake, ki so skozi kamniško klavnico in izdelke prodajale živino okoliških kmetov. Zavoljo zagotavljanja ustreznih proizvodnih in veterinarskih pogojev je bil leta 2005 na Duplici pri Kamniku zgrajen povsem nov obrat, ki ustreza vsem EU standardom. Pridobljen ovalni žig SI816 podjetju Meso Kamnik tako omogoča neomejeno proizvodnjo in trgovanje v Evropski uniji.
Danes Meso Kamnik kot zadnji člen v integrirani verigi skupine Farm Ihan skrbi za predelavo in trženje kvalitetnega svežega mesa Anton in mesnih izdelkov, s katerimi se trudi zadostiti željam in zahtevam končnega kupca v trgovskih sistemih kot tudi v lastnih maloprodajnih mesnicah. Smo nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS (International Food Standard), ki združuje zahteve sistema HACCP s pravili dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil in tako dokazuje kvaliteto in varnost izdelkov. Izbor najboljših kosov za prodajo svežega mesa ter priprava mesnih izdelkov iz izbranih surovin po uveljavljenih recepturah, potrošniku nudi najvišjo vrednost kupljenega izdelka.
Mesar Anton iz Kamnika stoji za izdelki iz slovenskega mesa z zaščitnim pečatom kakovosti “100% slovensko poreklo – iz lastne reje”.