• v ekspeditu sveže meso
  • v ekspeditu mesni izdelki

 

Opis delovnega mesta:

  • prevzem surovega in razsekanega mesa iz interne proizvodnje
  • preverjanje temperature, embalaže, roka uporabe in dokumentacije (vključno s certifikati in veterinarskimi listinami).
  • vnos podatkov o prevzemu v informacijski sistem (sledljivost)
  • razporejanje mesa v hladilnice glede na vrsto
  • skrb za ustrezno temperaturo in higieno skladiščnega prostora.
  • označevanje in sledenje serijskim številkam, šaržam in datumom uporabe
  • priprava in tehtanje mesa za nadaljnjo obdelavo ali dostavo
  • nalaganje surovin z viličarjem na dostavna vozila
  • upoštevanje sistema FIFO ali ročnega razreza.
  • dokumentiranje gibanja blaga in posodobitev zaloge v sistemu
  • upoštevanje vseh higienskih standardov (osebna higiena, HACCP, umivanje rok, nošenje zaščitne opreme).
  • redno čiščenje in razkuževanje delovnih površin ter hladilnih enot
  • poročanje o napakah, nepravilnostih in poškodbah
  • vodenje evidenc o zalogah in rokih uporabe
  • sodelovanje z oddelki kakovosti, proizvodnje in nabave
  • pomoč pri inventurah

 

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

  • zahtevan je izpit za viličarja
  • osebna urejenost in vestnost pri delu
  • osnovna računalniška pismenost
  • zaželene izkušnje na tem delovnem mestu

 

Nudimo vam:

  • zaposlitev za določen čas, z dvomesečnim poskusnim delom z željo po dolgoročnem sodelovanju
  • delo v urejenem delovnem okolju.