- v ekspeditu sveže meso
- v ekspeditu mesni izdelki
Opis delovnega mesta:
- prevzem surovega in razsekanega mesa iz interne proizvodnje
- preverjanje temperature, embalaže, roka uporabe in dokumentacije (vključno s certifikati in veterinarskimi listinami).
- vnos podatkov o prevzemu v informacijski sistem (sledljivost)
- razporejanje mesa v hladilnice glede na vrsto
- skrb za ustrezno temperaturo in higieno skladiščnega prostora.
- označevanje in sledenje serijskim številkam, šaržam in datumom uporabe
- priprava in tehtanje mesa za nadaljnjo obdelavo ali dostavo
- nalaganje surovin z viličarjem na dostavna vozila
- upoštevanje sistema FIFO ali ročnega razreza.
- dokumentiranje gibanja blaga in posodobitev zaloge v sistemu
- upoštevanje vseh higienskih standardov (osebna higiena, HACCP, umivanje rok, nošenje zaščitne opreme).
- redno čiščenje in razkuževanje delovnih površin ter hladilnih enot
- poročanje o napakah, nepravilnostih in poškodbah
- vodenje evidenc o zalogah in rokih uporabe
- sodelovanje z oddelki kakovosti, proizvodnje in nabave
- pomoč pri inventurah
Pogoji za zasedbo delovnega mesta:
- zahtevan je izpit za viličarja
- osebna urejenost in vestnost pri delu
- osnovna računalniška pismenost
- zaželene izkušnje na tem delovnem mestu
Nudimo vam:
- zaposlitev za določen čas, z dvomesečnim poskusnim delom z željo po dolgoročnem sodelovanju
- delo v urejenem delovnem okolju.


